Perfect Brows, Henna Brows en verven intense

Bij NZURI zijn je wenkbrauwen in veilige handen bij onze allround browstylists. Voor elke wenkbrauw hebben we een geschikte behandeling!

Behandelingen

Perfect Brows

Deze behandeling is ideaal voor als je niet weet wat je met je wenkbrauwen wilt of kan. We brengen ze dmv harsen, epileren of threaden in model, met het borsteltje en schaartje trimmen we ze in een keurige shape. We geven ze met de normale verf of intens verf een goede kleur en tot slot krijg je indien gewenst tips en tricks om je wenkbrauwen met de producten van Mrs. Highbrow goed te onderhouden.

€ 30,00

Henna Brows

Deze behandeling is voor de ultieme brow-liefhebber! Ben jij gek op aanwezige en sprekende wenkbrauwen of heb je hele dunne haartjes met gaten in het model? Dan is deze behandeling wat voor jou! We beginnen de behandeling met het modelleren van de wenkbrauwen dmv epileren, harsen of threaden en shapen met het borstelje en schaartje de wenkbrauwen tot een goed model. De henna verf geeft een intense kleur op zowel de haartjes als de huid. De schaduw op de huid blijft tussen de 7 tot 14 dagen zitten en zorgt er dus voor dat bijtekenen niet nodig is!
Let op: deze behandeling is niet geschikt voor mensen met blond (wenkbrauw)haar omdat de henna een diep en donker resultaat geeft.

€ 42,50

image1n
image2
image3
Wenkbrauwen epileren/harsen/threaden€ 14,95
Verven normaal€ 12,50
Verven intense
(de intense verf geeft een diepere kleur voor langer kleurresultaat)
€ 14,50
Verven henna
(alleen voor aanwezige wenkbrauwen, niet geschikt voor lichte haren)
€ 25,00

Ook een goedverzorgde huid?