Cenzaa

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor die natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.

Onze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor jouw huid optimaal herstelt.
Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. We nemen onze verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur, van ontwikkeling tot productie.

NZURI schoonheidssalon biedt je alleen het beste! Cenzaa Professionals staan voor je klaar om jouw huid te voorzien van innovatieve en weldadige ingrediënten en haar te behandelen met de meest geavanceerde technieken. Elke Cenzaa Professional is vakkundig geschoold op de Cenzaa Academy en heeft haar eigen expertise ontwikkeld.

Behandelingen

Cenzaa Impressions behandeling 60 min.

De ideale kennismakingsbehandeling!

Laat je meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. Je ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij je wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Na de ontspannende nekmassage wordt de huid intensief gereinigd, daarbij worden ook onzuiverheden niet vergeten. Het weldadige masker dat afgestemd is op de huid wordt vervolgens aangebracht om de huid een ultieme boost te geven. Afsluitend wordt de dagverzorging aangebracht en kun je nog even bijkomen met een heerlijke kop Cenzaa-thee.

De Cenzaa Impressions behandeling is een gezichtsbehandeling van 60 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

€ 52,00

Cenzaa Moments behandeling 90 min.

Dé ultieme Cenzaa behandeling!

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. De Cenzaa Expert zal op basis van jouw huid en huidwensen de behandeling afstemmen. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen jouw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen je mee op een hemelse droomreis.

De Cenzaa Moments behandeling is een gezichtsbehandeling van 90 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

€ 72,00

Cenzaa Hyaluron Therapy behandeling 90 min.

De vochtverbeterende wellness behandeling!

Ervaar de Hyaluron Therapy; een hydraterende behandeling, waarbij exceptionele werkstoffen jouw huid intens voeden en verzorgen.

De Cenzaa Skin Therapist zal kijken naar de huidwensen, waar de behandeling speciaal op afgestemd wordt. Tijdens deze Hyaluron Therapy geniet je ook van Oosterse massagetechnieken en de Cenzaa geur- en droomreis. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingrediënten tijdens deze behandeling geven jouw huid haar glans en vitaliteit weer terug!

De Cenzaa Hyaluron Therapy behandeling is een gezichtsbehandeling van 90 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

€ 72,00

Cenzaa For Men 45 min.

Deze heerlijke ontspannende behandeling is speciaal afgestemd op de mannenhuid. Beginnend met een ontspannende nekmassage, wordt daarna de huid intensief gereinigd. De huid wordt nagekeken op onzuiverheden en ingegroeide baardharen. Tevens zullen de haren van de neus en wenkbrauwen worden getrimd. De behandeling vervolgt met een gezichtsmassage en voedend masker. Afsluitend wordt de huid verzorgt met een dagverzorging die volledig is afgestemd op de wensen van de huid.

De Cenzaa For Men is een gezichtsbehandeling van 45 minuten.

€ 42,00

Cenzaa Relax behandeling 105 min.

Laat je verrassen tijdens deze wellness behandeling met vele massages!

In deze oosterse wellness behandeling reis je af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én massages maken deze behandeling tot een unieke beleving. Jouw Cenzaa Wellness Expert zal je meevoeren op een droomreis welke speciaal op jouw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat je verrassen door verschillende heerlijke massage die je volledig tot rust laat komen.

De Cenzaa Relax behandeling is een gezichts- en lichaamsbehandeling van 105 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

€ 84,00

Cenzaa Complete 100 min.

Wil je naast de heerlijk ontspannen Cenzaa Moments ook een heerlijk glad gezicht? Dan is de Cenzaa Complete wat voor jou! De basis van deze behandeling is de Cenzaa Moments, daarbij wordt naar wens het hele gezicht onthaard. Ook het modelleren van de wenkbrauwen is hierbij inbegrepen en dat voor 1 vaste prijs!

€ 80,00

Ook een goedverzorgde huid?