hannah

hannah huidcoach bij NZURI schoonheidssalon!

Al sinds 1979 is hannah een begrip op het gebied van duurzame huidverbetering. hannah staat voor een uniek totaalconcept met effectieve, huidverbeterende behandelmethodes, in combinatie met de meest innovatieve producten welke in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd. In de salon zal je worden begeleid door een hannah huidcoach. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden, om optimaal van de producten te kunnen profiteren. De huidcoach is in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. Meten is weten, want daar begint alles mee! In het eerste gesprek bij de huidcoach worden je wensen besproken. Zij bekijkt je huid nauwkeurig en maakt een uitgebreide huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer. De huidconditie wordt gemeten op het vochtgehalte, vetgehalte en de zuurgraad. Op basis van deze huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt helemaal aangepast op jouw huid. Als je je huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, zie je er langer jong en vooral mooi uit.

De huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft NZURI schoonheidssalon daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans!

Behandelingen

hannah Meet & Treat 45 min.

In deze kennismakingsbehandeling ervaar je de behandelwijze van hannah. We starten de behandeling met het meten van de huid met de hannah SkinAnalyzer. Op basis van de meting passen we de producten op de huid aan. De huid ondergaat de 5 stappen van hannah: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

€ 45,00

hannah Basic 60 min.

Een ervaring om mee te maken, voel dat de huid goed aan het werk wordt gezet! Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, gepeeld, gestimuleerd en gemasseerd. Met afsluitend een masker en dagverzorging is de behandeling compleet.

€ 62,00

hannah Complete 100 min.

Wil jij extra relaxen en eindigen met een zachte huid? Dan is de hannah Complete wat voor jou! Naast de onderdelen huidmeting, reinigen, peeling (fruitzuren optioneel), stimuleren, (huidverbeterende) massages, masker en verzorging wordt in deze behandeling ook een extra massage meegenomen en al het ongewenste haar verwijderd. Zowel het modelleren van de wenkbrauwen als het ontharen van het gezicht horen bij deze behandeling.

€ 99,00

hannah Acné 45 min.

Tijdens deze zuiverende behandeling wordt de huid diep gereinigd. Speciaal voor de huiden die wat extra aandacht behoeven. 

€ 47,00

hannah Bindweefsel 75 min.

De basis van deze behandeling is de Basic, maar wordt uitgebreid met de bindweefsel massage. Deze stevige massage verbeterd de algehele conditie van de huid waardoor deze jonger, strakker en gezonder eruit komt te zien.

€ 75,00

Ook een goedverzorgde huid?